AZƏRBAYCAN VƏTƏNDAŞLARI ÜÇÜN ERASMUS MUNDUS ÇƏRÇİVƏSINDƏ XARİCDƏ TƏHSİL IMKANI

22/12/2011

Hədəf Qruplar
Qrup 1: ortaq universitetin tələbə müəllim və əməkdaşları

Qrup 2: əməkdaş ölkə vətəndaşı olan və əməkdaş ölkədə artıq təhsil almış şəxslər

Qrup 3: əməkdaş ölkənin vətəndaşları ( xüsusi şəraitdə olanlar bunlara daxildir; məcburi köçkünlər, əlil tələbələr)

Dekabrın 7-si keçirilmiş Erasmus Mundus göruşünün PPT təqdimat faylını buradan endirə bilərsiniz.

Qəbul Proseduru

1. Qəbul proseduru web platform inteqrasiya edilmişdir www.alrakis.eu. Aşağıdakı sənədlər proqramda müvəffəqiyətlə iştirka etmək üçün tələb olunur:
  2. Diplomun təsdiqlənmiş kopyası və əlavəsi (İngilis dilinə tərcümə olunmuş) Motivasiya məktubu
  3. Göndərən universitet tərəfindən təsdiqlənmiş ECTS təhsil planı – öyrənmə müqaviləsi (qisa müddətlik gedən Bakalavr-Master-Doctorantura tələbələri üçün)
  4. TOEFL və ya IELTS sertifikatı ( qəbul prosesində hazır və müddəti keçməmiş)
  5. CV (Europass formatında)
  6. Tövsiyyə məktubları
  7. Tədqiqat və təlim proqramı (doktorantura və post doktorantura tələbələri üçün)
  8. Qəbul edən universitet tərəfindən dəvət məktubu (doktorantura, post doktorantura və heyyət mübadiləsi üçün)
  9. Tədris, tədqiqat və təlim planı (heyyət mübadiləsi üçün)
  10. Hədəf kütləyə mənsubiyyəti sübüt edən sənəd (tələb olunan zaman)

Qeyd: Daha ətraflı məlumat web səhifəyədən əldə edə bilərsiniz www.alrakis.eu.

2012-2013 Qəbul prosedurunu 15 Dekabr 2011-dən 15 Mart 2012-ilə qədər davam ediləcəkdir.

Əlaqəli Şəxs:
Üzeyir Bağırov