BDU ilə Vürzburq Universiteti birgə yay məktəbi təşkil edib

01/12/2015

Bakı Dövlət Universitetinin hüquq fakültəsində Avropa hüququnun fundamental elementləri mövzusunda yay məktəbi təşkil edilib. Tədbirdə BDU-nun hüquq fakültəsinin müəllim və tələbələri, Almaniyanın Vürzburq Universitetinin prorektoru, professor Eskard Paxe, professor Kerver, almaniyalı tələbələr, həmçinin Gürcüstandan müəllim və tələbələr iştirak edib. Eyni zamanda, Ticarət hüququ və Əmək hüququ mövzusunda prezentasiyalar təqdim olunub.

Daha sonra Beynəlxalq layihələr şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova BDU haqqında ətraflı məlumat verib və və əcnəbi tələbələrin qəbul qaydaları haqqında prezentasiya ilə çıxış edib. Almaniyanın təhsil sistemi haqqında prezentasiyanı isə Vürzburq Universitetinin prorektoru, professor Ekhard Pahe edib.

Qeyd edək ki, yay məktəbi noyabr ayının 28 başlanıb və dekabr ayının 3 kimi davam edəcək.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 01 dekabr 2015-ci il.