Ümummilli lider H.Əliyevin anadan olmasının 94 illik yubleyinə həsr olunmuş konfras keçrilib

17/05/2017

Konfransı Mexanika-riyaziyyat fakültənin dekanı professor Nizaməddin İsgəndərov giriş sözü ilə açıq elan etmiş və Bakı Dövlət Universitetinin məzunu olmuş ümummilli lider Heydər Əliyevin həyat yolundan, təhsilə, gənclərə diqqətindən danışmışdır.

Həmçinin konfransda Magistratura və doktorantura şöbəsinin müdiri professor A.O.Məmmədova, elmi-tədqiqat hissəsinin rəisi professor İ.M.Əfəndiyeva,  "Cəbr və həndəsə" kafedrasının müdiri dosent V.Ə.Qasımov çıxış etmişlər.

Magistr pilləsində təhsil alan tələbələrimiz Məcnunov Atəş "Bir sinif operator-diferensial tənliyin törətdiyi operatorun rezolvent çoxluğu" və Əhmədov Elvin "Yumşaq özüllərlə qarşılıqlıtəsirdə olan örtüklərin tədqiqi" mövzuların konfrans iştirakcılarına məruzə ediblər.

Bookmark and Share