Tələbə Elmi Cəmiyyəti seminar keçirib

19/04/2017

Tələbə Elmi Cəmiyyəti 19 aprel 2017 tarixində növbəti elmi seminarı olub.
Seminarda Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin dekanı professor Nizaməddin İsgəndərov, bakalavr pilləsi üzrə dekan müavini professor Yaşar Mehrəliyev, magistr pilləsi və elmi işlər üzrə dekan müavini dosent Qönçə Abdullayeva,Riyaziyyatın və onun Tədrisi Metodikası kafedrasının müdrü dosent Səməd Əliyev, Riyaziyyatın və onun Tədrisi Metodikası kafedrasının müəllimi dosent Bahadur Tahirov, Tələbə Elmi Cəmiyyətinin fakültə üzrə sədri, mexanika-riyaziyyat fakültəsinin magistr pilləsi üzrə ll kurs tələbəsi İsmayıl Hüseynov , Tələbə Elmi Cəmiyyətin üzvləri və fakültə tələbələri iştirak ediblər.
Seminarda fakültənin Il kurs tələbələri Kərimova İlahə Namiq qızı "Применение тригонометрии при решении некоторых систем уравнений" və Tağızadə Nərgiz Yaşar qızı "Приложение теорема о среднем арифметическом и среднем геометрическом к задачи на <<экстремум>> по геометрии" mövzuların iştirak edənlərə məruzə ediblər.
Seminarın sonunlarında fakültənin dekanı professor Nizaməddin İsgəndərov bir neçə çətin tipli misallara izah vermişdir.