Tələbə Elmi Cəmiyyəti seminar keçirib

12/12/2018

Tələbə Elmi Cəmiyyəti 11 dekabr 2018 tarixində növbəti elmi seminarı olub. Seminarda Mexanika-riyaziyyat fakültəsinin dekanı professor Nizaməddin İsgəndərov, Tədris Metodik şurasının sədri dosent Vaqif Qasımov , magistr pilləsi və elmi işlər üzrə dekan müavini dosent Qönçə Abdullayeva, Riyaziyyatın və onun Tədrisi Metodikası kafedrasının müdrü dosent Səməd Əliyev,Ali riyaziyyat kafedrasının müəllimi dosent Hüseynov Sarvan , Tələbə Elmi Cəmiyyətinin fakültə üzrə sədri Qasımov Telman, Tələbə Elmi Cəmiyyətin üzvləri və fakültə tələbələri iştirak ediblər. Seminarda fakültənin Ill kurs tələbələri Həmidova Səriyyə "Текстовые алгебраические задачи” mövzusunu iştirak edənlərə məruzə edib. Seminarın sonunlarında fakültənin dekanı professor Nizaməddin İsgəndərov bir neçə çətin tipli misallara izah vermişdir.